Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008

Περίεργος πυροβολισμός και τραυματισμός μαθητή!!!

Πυροβολισμό στο χέρι δέχτηκε από άγνωστο άτομο ένας μαθητής Λυκείου στο Περιστέρι. Το περιστατικό συνέβη στις 11 το βράδυ της Τετάρτης στη διασταύρωση του πεζόδρομου της Εθνικής Αντιστάσεως με την οδό Δωδεκανήσου, σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία του Περιστερίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο μαθητής βρισκόταν στο σημείο με ακόμα 8 συμμαθητές του, κάποιοι μέλη του δεκαπενταμελούς του 1ου Ενιαίου Λυκείου Περιστερίου και δέχτηκε 2 πυροβολισμούς από άγνωστο όταν εκείνος ενοχλήθηκε από την παρουσία τους στην περιοχή. Ο μαθητής νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Metropolitan του Πειραιά. Σε λίγη ώρα αναμένονται περισσότερες πληροφορίες.

ΠΗΓΗ:TVXS

UPDATE:Πυροβόλησαν μαθητή στο Περιστέρι

Ένας 16χρονος μαθητής του 1ου Ενιαίου Λυκείου Περιστερίου τραυματίστηκε στο χέρι από σφαίρα χθες βράδυ, την ώρα που μαζί με φίλους και συμμαθητές του καθόταν σε παγκάκι στον πεζόδρομο του Περιστερίου, στη συμβολή των οδών Δωδεκανήσου και Εθνικής Αντιστάσεως.

Το σημείο όπου έγινε το περιστατικό βρίσκεται σε απόσταση 200 μέτρων από το σχολείο του 16χρονου Γιώργου, ο οποίος είναι γιος του συνδικαλιστή της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος κ. Κώστα Παπλωματά.

Όπως αναφέρει στη zougla.gr ο κ. Θέμης Κοτσιφάκης, μέλος της ΟΛΜΕ, αρχικά ακούστηκε ένας πυροβολισμός, το παιδί ένιωσε κάψιμο και τσούξιμο στο χέρι του και στη συνέχεια ακούστηκε ακόμη ένας πυροβολισμός από άγνωστη κατεύθυνση.

"Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να συμβαίνει ένα τέτοιο περιστατικό λίγα μέτρα έξω από τα σχολεία μας", δηλώνει ο κ. Κοτσιφάκης.

Αφού μεταφέρθηκε σε μπυραρία που βρίσκεται ακριβώς δίπλα και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, το παιδί μετέφερε στη συνέχεια στο νοσοκομείο Μετροπόλιταν ο πατέρας του.

Σε λίγη ώρα, ο 16χρονος αναμένεται να υποβληθεί σε λεπτή χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αφαιρεθεί από την παλάμη του η βολίδα.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το περιστατικό παραμένουν αδιευκρίνιστες. Στην περιοχή δεν επικρατούσε ένταση και δεν σημειώνονταν επεισόδια. Οι συμμαθητές κάθονταν ήσυχοι στο παγκάκι και μιλούσαν.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της αστυνομίας δεν υπήρχαν αστυνομικοί στην περιοχή και το πιθανότερο σενάριο, σύμφωνα πάντα με την ΕΛΑΣ, είναι κάποιος περίοικος να ενοχλήθηκε από την παρουσία των παιδιών και να πυροβόλησε προκειμένου να τους εκδιώξει. Θεωρούν επίσης πιθανό ο πυροβολισμός να προήλθε από αεροβόλο όπλο.

Όλα πάντως τα ενδεχόμενα εξετάζονται.
ΠΗΓΗ ΤΟΥ UPDATE ZOUGLA

Ο πατέρας του νεαρού δήλωσε ότι πρόκειται για πυροβόλο όπλο καιόχι αεροβόλο

Δεν υπάρχουν σχόλια: