Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2008

Λωρίδα της Γάζας: Η σφαγή του Μεγάλου Σαββάτου

Δεν θα σχολιάσουμε σήμερα για τα παρακάτω. Θα φωνάξουμε όμως όσο οι ισχυροί του κόσμου κάνουν πως δεν βλέπουν.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕ!!!!



Οι φωτογραφίες από το Blog black-mail

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά το συλλογικό ασυνείδητο του ισραηλινού λαού έχει πάει περίπατο ή απλά δεν ακούγονται οι φωνες διαμαρτυρίας εκ των εσω;

Blog Team ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ είπε...

Καλή ερώτηση ανώνυμε. Τυχαίνει να γνωρίζω Ισραηλινούς που είναι εκ διαμέτρου αντίθετοι με την κατάσταση που επικρατεί. Υπάρχει σοβαρή αντίσταση στους μιλιταριστές. Εξάλλου γίνονται καθημερινά μεγάλες αντιπολεμικές διαδηλώσεις. Θυμίζω ότι κατά την διάρκεια των βομβαρδισμών του Λιβάνου πολλοί πιλότοι δήλωσαν αντιρρησίες συνείδησης και είναι αρκετά επικίνδυνο σε ένα μιλιταριστικό κράτος.

Και τώρα πολλοί έφεδροι δηλώνουν αντιρρησίες και δηλώνουν ότι δεν θέλουν να πολεμήσουν στην Γάζα. Όλοι σχεδόν οι έφεδροι (αν μπορεί να τους χαρακτηρίσεις έτσι, κάθε χρόνο υπηρετούν δυο και τρείς φορές) έχουν κληθεί για να συμμετάσχουν στις χερσαίες επιχειρήσεις. Θα προσπαθήσω να κάνω ένα θέμα για αυτούς που αντιστέκονται στο Ισραήλ.

Βρέ παιδιά γράψτε και κανένα όνομα έστω και ψευδώνυμο. Έτσι για να μη μιλάμε πάντα σε ανώνυμους. Απλά επιλέξτε Ονομα/διεύθυνση πριν τη δημοσίευση του σχολίου σας και γράψτε ότι όνομα θέλετε. Δεν χρειάζεται register ή κάτι πολύπλοκο.

Unknown είπε...

Εξαιρετικής χρησιμοτητας link . Το internet πρέπει να το χρησιμοποιούμε ώστε να μαθαίνουμε και διαφορετικές απόψεις από αυτές που σερβίρει η επίσημη προπαγάνδα.