Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

Έφυγε ο Μαικ Ροζάκης

Την περασμένη Παρασκευή σε ηλικία 62 χρovών, άφησε την τελευταία του πνοή το πρώην είδωλο της ελληνικής ποπ σκηνής, ο συνθέτης, ενορχηστρωτής, διευθυντής ορχήστρας και καθηγητής ανωτάτων θεωρητικών της μουσικής Μιχάλης Ροζάκης. Ο θάνατός του οφείλεται σε καρδιακή ανακοπή.

Περισσότερα εδώ: Έφυγε ο Μαικ Ροζάκης

3 σχόλια:

billybo34 είπε...

o maik rozakis itan enas xarizmatikos mousikos tin na protothimitho the charms pistebo apo toys kaliteroys musikoys tis ellados alla kie adikimenos ta teleytea xronia ,,tha se thimame gia panta dj pierros eki sta asteria poy piges ke soy afierono to tragoydi pali monos by charms kaolo soy tajidi maik.tha se thimomaste na se sigoyros................

Blog Team ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ είπε...

Billy πραγματικά αδικημένος, αλλά τι να πεις, καλλιτέχνες όπως ο Μαικ που προτιμούν να μένουν μακριά από τους μαϊντανούς και τα φώτα της δημοσιότητας, αδικούνται. Είναι το αντίτιμο του ήθους στην τηλεοπτική ζωή μας.

Όπως δικαίως αναφέρεις, πέρα από την παλαιότερη εξαιρετική πορεία του που γνωρίζουμε, η προσφορά του σαν καθηγητής ανωτάτων θεωρητικών ήταν ανεκτίμητη και σχεδόν άγνωστη σε αυτούς που δεν ανήκουν σε κύκλους μουσικών. Σίγουρα η ελληνική μουσική έγινε φτωχότερη και ακόμα φτωχότερη η διδασκαλία. Θα μας λείψει.

billybo34 είπε...

μαικ ροζακησ sto facebook maik rozakhs