Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

Μειωμένοι τζίροι στην αγορά της Λιβαδειάς

 ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ 


Σύμφωνα με μια μικρή έρευνα που κάναμε στα εμπορικά καταστήματα της πόλης, παρουσιάζεται σοβαρή μείωση του τζίρου έναντι της αντίστοιχης περσινής περιόδου. Σύμφωνα με τους καταστηματάρχες η αγοραστική κίνηση περιορίστηκε στις 2-3 ημέρες πριν τα Χριστούγεννα. Είναι πλέον έκδηλη η ανησυχία στους επαγγελματίες της περιοχής που αντιμετωπίζουν αβέβαια το μέλλον. Η συρρίκνωση της αγοραστικής δύναμης του κοινού, η οικονομική κρίση και τα διατηρούμενα υψηλά ενοίκια των καταστημάτων του κέντρου, δημιουργούν αβεβαιότητα στους επαγγελματίες που αντιμετωπίζουν πλέον σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Εμείς δεν έχουμε παρά να κάνουμε έκκληση στο κοινό να προτιμά να κάνει τις αγορές του στην πόλη, ώστε να συμβάλλουμε όλοι στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειναι η αγορά πεσμένη , είναι και η απουσία γιορτινής ατμόσφαιρας στην πόλη. Η δημοτικη αρχή ξόδεψε για στολίδια και για εκδηλώσεις (;) στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας όσα ξοδεύει και το μικρότερο χωριο της Ελλάδας. Και μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τις εκλογές. Φαντάζομαι τι θα γινόταν αλλιώς. Θα καταργούσαμε και τον υπάρχοντα δημοτικό φωτισμό !

Ανώνυμος είπε...

Καλά την γιορτινή ατμόσφαιρα στην πόλη μας έχουμε χρόνια να την δούμε .... Ανυπομονούσαμε να τελειώσει η πλατεία αλλά και που τέλειωσε δεν σκέφτηκε κανένας να την στολίσει λίγο διαφορετικά ... να την αναδείξουν

Blog Team ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ είπε...

Ευχαριστώ για τα σχόλια, διαβάστε και το σχετικό: Η μπαλωμένη εορταστική φορεσιά της Λιβαδειάς